Ducati dealer logo

Sinds 1 januari 2010 biedt Ducati u dé verzekering voor uw Ducati motorfiets. Deze verzekering heeft de kwaliteit zoals u die van een Ducati product gewend bent.

Met jarenlange ervaring hebben zij voor u, als enthousiast Ducati rijd(st)er, een product ontwikkeld dat aan uw wensen voldoet.

Deze motorverzekering kent een unieke constructie. In plaats van te kijken naar alleen cilinderinhoud of motorvermogen, word ook rekening gehouden met de verhouding tussen het gewicht en het motorvermogen. Voor een zware motor met weinig vermogen betaalt u dus minder premie dan voor een lichte motor met veel vermogen. Maar ook voor deze categorie motoren hebben zij een voordelige en complete verzekering. Ook is er geen alarmverplicht en hebben ze een drie jaar nieuw waarde dekking.
Voor meer informatie kunt u kijken op www.ducati-insurance.nl
Ook kunt u voor meer informatie konatkt opnemen met ons info@ducatiamsterdam.nl