World Ducati Week ( WDW) 2020

Hierbij een belangrijk bericht van DMH, zojuist officieel aangekondigd :

De World Ducati Week is een feest gewijd aan ons allemaal Ducatisti.
Duizenden van ons uit de hele wereld komen samen aan de Italiaanse Riviera om onze grote passie voor Ducati te vieren en te delen.
Vandaag zijn we helaas niet in staat om de rust en veiligheid te garanderen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat de volgende WDW HET feest zal zijn om aan onze verwachtingen te voldoen in de huidige omstandigheden. We hebben daarom besloten om het WDW uit te stellen tot de zomer van 2021.

We hadden het natuurlijk liever anders gezien, maar we zijn ervan overtuigd dat als Ducati met al zijn energie en enthousiasme terugkomt, het nog mooier zal zijn! We zullen er alles aan doen om de volgende editie nog groter en spannender te maken. Een feestje kan worden uitgesteld, maar een passie verdwijnt nooit!
_____________________________________________________________________________

De World Ducati Week  ( WDW ) is terug voor 2020! Om de twee jaar brengt het grootste Ducati-evenement ter wereld duizenden Ducatirijders
en -liefhebbers samen.
In 2018 waren er ongeveer 91.500 bezoekers die deelnamen aan de laatste editie.

De 11e WDW-data zijn: 17, 18 en 19 juli !
Traditiegetrouw op het "Misano World Circuit Marco Simoncelli", Misano Adriatico (Italië).

Alle details van het evenement zullen binnenkort beschikbaar zijn op de speciale pagina. Zet de datum alvast in je agenda !

wdw 2018 world ducati week

Een greep uit de WDW van 2018:

Een ongelooflijk aantal mensen en veel motorfietsen maakten dit unieke feest nog groter.
In drie dagen tijd waren er 91.596 deelnemers op het Misano World Circuit. Dit is een stijging van 13% ten opzichte van het vorige record van 81.000 deelnemers in 2016.

De deelnemers van World Ducati Week reisden vanuit vijf continenten, die 73 landen vertegenwoordigden, naar de Adriatische Riviera.
60% van de motorrijders was Italiaan en zijn de overige 40% een bewijs van de aantrekkingskracht van het merk Ducati over de hele wereld.
Bijzonder waren Ken Lu en Lv Fei, de twee Chinese rijders die in slechts zeven dagen hun Multistrada 1200 Enduro van Xinjiang (China) naar Bologna reden.
De reis over de continenten was een buitengewone onderneming die hen 7.575 km door 10 landen zag reizen om bij Misano Adriatico aan te komen.

Activiteiten

De vele activiteiten en mogelijkheden maakten de WDW2018 tot een uniek evenement.
Er ontmoetingen en handtekeningsessies met Ducati rijders. Ook rijcursussen en proefritten met nieuwe motorfietsen.

wdw met land of joy van scrambler

Ook de "Land of Joy" van de Ducati Scrambler wereld, de Monster Village (het vieren van de 25e verjaardag van de iconische motorfiets),
een gebied gewijd aan de Panigale en de Multistrada Experience met de Multistrada 1260 Pikes Peak van Carlin Dunne waren aanwezig.

De exclusieve "preview room", speciaal voorbereid voor de WDW2018 deelnemers, wekte veel belangstelling op .
De bezoekers kregen een voorproefje van één van Ducati's nieuwe motorfietsen voor 2019.

Tegen de tijd kunnen de kaarten rechtstreeks online worden gekocht , via je Ducati Dealer of Ducati Club.

Lees binnenkort meer op de Ducati WDW2020 pagina

[foogallery id="10127"]