Ducati Monster 797

Veel mooie kilometers op de mooie Monster 797 maken, gefeliciteerd Frans !

Ducati Monster 797

Sportief en compact !

Het nieuwe ontwerp van de Monster 797 integreert perfect het brede stuur, de tank, het trellis frame.
De motor en de dubbelzijdige swingarm - een wendbare en dynamische lijn die sportiviteit uitstraalt en vertrouwen genereert vanaf het eerste gezicht. Dankzij de nieuwe graphics krijgt de Monster 797 een nieuwe, originele stijl.

Het nieuwe Monster 797 chassis is ontworpen om maximaal rijgemak te garanderen. Compacte afmetingen, een lage en smal zadel, een breed stuur en een lager gewicht . Deze maken hem wendbaar in het stadsverkeer en sportief op wegen buiten de stad.
De nieuwe Monster 797 beschikt over een moderne en complete uitrusting. Het grote LCD-scherm van het dashboard biedt alle informatie die nodig is voor het rijden, terwijl de LED-technologie het positielicht van de koplamp, achterlicht en kentekenplaatverlichting verbetert.
Meer informtie over de Monster 797