Nieuw: Multistrada V4 Pikes Peak

Ducati Multistrada V4 Pikes Peak

De nieuwe Ducati Multistrada V4 Pikes Peak, uitgevoerd in een nieuwe MotoGP geïnspireerde kleurstelling, is de sportiefste Multistrada ooit !
De V4 Pikes Peak wordt aangedreven door het 170 pk sterke V4 Granturismo motorblok

De Multistrada V4 Pikes Peak is in eerste instantie te herkennen door de nieuwe kleurstelling.
Deze kleurstelling is exclusief voor de Pikes Peak uitvoering en is voorzien van verschillende carbon onderdelen en prijkt een groot V4 logo op het zadel.

Om de sportieve eigenschappen verder te benadrukken, heeft Ducati er voor gezorgd dat de Multistrada V4 Pikes Peak 4 kilo lichter is dan de Multistrada V4 S.
Dit heeft Ducati onder andere weten te bereiken door de nieuwe Marchesini velgen, die 2,7 kilo lichter zijn ten opzichte van de V4 S.
Standaard zijn de velgen voorzien van Pirelli Diablo Rosso IV banden. 120/70 aan de voorzijde en 190/55 aan de achterzijde.

Verder is de Multistrada V4 Pikes Peak standaard voorzien van Öhlins Smart-EC 2.0 elektronische vering.
Dit is dezelfde vering die ook gebruikt wordt op de Panigale V4 S en de Streetfighter V4 S. Dit systeem reguleert zelfstandig op basis van de rijder input de afstelling aan de voor- en achterzijde.
Ook de remmen zijn deels overgenomen van de Panigale, dit gaat echter enkel om de remblokken zelf. Het volledig remsysteem komt van Brembo's Stylema lijn, met aan de voorzijde 330 milimeter schijven en aan de achterzijde 265 milimeter.

Ducati heeft ook de ergonomie aangepast. De voetsteunen zijn op de Multistrada V4 Pikes Peak 10 milimeter verder naar achter en omhoog geplaatst. Daarnaast is ook het stuur 15 milimeter hoger geplaatst,
waarbij de beide stuurhelften ook meer naar de rijder toegedraaid zijn.
Verder is de V4 Pikes voorzien van radar aan de voor- en achterzijde. Hierdoor zijn adaptive cruise control en een dode hoek detectie standaard.
Door middel van Ducati Connect is de Multistrada voorzien van een geïntegreerd navigatiesysteem in het 6,5 inch TFT-display.

De prijs is € 33.590,-

De eerste Ducati Multistrada V4 Pikes Peak zal half december 2021 in de winkel staan.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of een afspraak maken voor een proefrit .