Circuitdag 9 mei TT Assen

circuitdag Ducati Amsterdam


9 mei 2022 is het circuit van Assen voor ons, Ducati Amsterdam !
Wij hebben 4 groepen met totaal van 175 plaatsen !
Ducati Amsterdam organiseert voor de derde keer in samenwerking met CRT een Ducati circuitdag op Assen.
Het maakt niet uit wat voor Ducati je hebt, Multistrada, Scrambler, Hypermotard, Panigale, Monster etc. ! Wij zijn zelf op deze dag ook aanwezig en hebben een pitbox gehuurd.

Inschrijvingen voor de minder ervaren (VOL) en groepen vrij rijden vanaf 2 min ( VOL) en rondejden tot 2 min ( nog plaatsen beschikbaar) via ons. Mailadres info@ducatiamsterdam.nl
Tevens is er ook een Classicgroep Ducati en deze inschrijvingen lopen via Klaas Vink. Mailadres klaas_vink@hotmail.com

 

 

Dag indeling

De CRT-dag begint om 07.30 uur in het mediacentrum met het pakken van een kop koffie en daarna afhalen van het rijnummer en transponder.

Aansluitend het voorstellen aan de CRT-marshalls, welke jullie de gehele dag begeleiden, volgt een theorieblok en een video-presentatie voor de beginners.
Daarna gaat men naar buiten voor de 1e sessie van 20 minuten rijden op het circuit.
Na iedere sessie is er een evaluatie met de marshalls. Na de 2e sessie volgt er voor de minder ervaren groep een 2e theoriesessie.
Iedere sessie gaat de snelheid omhoog waardoor men ook iedere keer andere rempunten en het aansnijden van bochten krijgt.

De minder ervaren groep rijdt 3 sessies met begeleiding en 2 sessies zonder begeleiding.
De groep ervaren/sportrijders rijdt 5 sessies zonder begeleiding. CRT heeft voor iedere deelnemer een persoonlijke ongevallen verzekering afgesloten.
Bij de middagsessies worden de rondetijden opgenomen.  

Verder is ook fotograaf Ad Kievit aanwezig welke langs de baan foto’s maakt. Je kunt ook een hotelovernachting boeken in een hotel in de buurt .

Kosten Bedrag incl. uitgebreide lunch € 234,00 in.

Lijkt het je leuk om een keer met jouw Ducati te gaan circuitrijden ?
Schrijf je snel in door het formulier onderaan de pagina in te vullen en in te leveren bij ons (Ducati Amsterdam) per mail of in de winkel.
Heb je nog vragen , bel of mail ons gerust ! Nadat het inschrijfformulier is ingeleverd per mail sturen wij de betalingsgegevens.

INSCHRIJFFORMULIER CIRCUITDAG