De Ducati Streetfighter V2 liet even op zich wachten maar het wachten was zeer de moeite waard ! Gefeliciteerd Edwin !

Kijk eens op het Instagram account van Edwin waar hij veel foto's plaatst van zijn Ducati Streetfighter V2 @captain_desmo

Ducati heeft een verbluffend goede Ducati motor neergezet.
Schakelen gaat fantastisch met de geweldige quickshifter, superduidelijk weergegeven op een ultraduidelijk beeldscherm.
De Brembo Monoblock remmen zijn geweldig met één of twee vingers te bedienen en blijven altijd keihard en beheersbaar.
Streetfighter V2 - A New Fighter in Town
De nieuwe Streetfighter V2 is een sportieve naked met een uniek karakter.
Hij komt niet tekort aan de wensen van rijders die op zoek zijn naar een motorfiets die het DNA van de sportieve Panigale V2 kan combineren met zowel de houding als de stijl van de bewonderde Streetfighter.
Het resultaat is een intuïtief en gemakkelijk te besturen motorfiets, met de juiste dosis vermogen om pittige prestaties en maximaal rijplezier te garanderen.

Ducati Streetfighter V2 ontwerp en ergonomieDe Ducati Streetfighter V2 is een sportieve naked van 178 kg. En een 153 pk motorblok met een uniek karakter.
Hij komt tegemoet aan de wensen van rijders die op zoek zijn naar een motorfiets die het DNA van de sportieve Panigale V2 kan combineren met zowel de houding als de stijl van de populaire Streetfighter.
Het resultaat is een intuïtieve en makkelijk te besturen motorfiets, met de juiste dosis vermogen om pittige prestaties en maximaal rijplezier te garanderen. 

De nieuwe Streetfighter V2 is essentieel en wordt gekenmerkt door een echt scherp ontwerp, dat de klassieke stilistische elementen van de Streetfighter V4 omarmt, te beginnen met de opvallende koplamp, die herinnert aan de V-vormige DRL typisch voor Ducati sportmotoren en is geïnspireerd op de beroemde grijns van de Joker.

De ergonomie heeft belangrijke op de rijder afgestemde kenmerken en is gericht op weggebruik met de toegevoegde waarden van sportiviteit en comfort.
Het hoge en brede aluminium stuur vervangt de stuurverhogers van de Panigale V2.
Het zadel is nu breder, langer en heeft nieuwe vulling die bijdraagt aan nog meer comfort op deze motorfiets. Bovendien zijn de voetsteunen verplaatst om de ruimte te vergroten.
Al deze verbeteringen geven de motorrijder veel controle bij sportief rijden en vergemakkelijken tegelijkertijd het dagelijks gebruik.