De laatste Nightshift in deze kleurstelling! Gefeliciteerd met deze prachtige motor met een goed klinkende LeoVince uitlaatdemper :-)

 

 

 

Voor 2023 komt Ducati met nieuwe Scrambler modellen waaronder ook een Nightshift.
Leverbaar rond april.

 

Nieuwe Scrambler Ducati Nightshift

De nieuwe Ducati Scrambler is de perfecte keuze voor wie een motorfiets wil met een unieke en herkenbare stijl,
dynamisch en leuk, toegankelijk en veilig voor dagelijks gebruik.

De tweede generatie bevestigt de eenvoud en authenticiteit die altijd belangrijk zijn geweest voor alle Ducati Scrambler liefhebbers.
De luchtgekoelde tweecilinder Desmodue motor, het trellis frame, het brede stuur, het lage zwaartepunt
en het plezierige rijden worden versterkt door geavanceerde elektronica en een modernere stijl in vormgeving en concepten.

De Scrambler stijl

De DRL (Daytime Running Light) volledige LED  koplamp met de herkenbare X-merk van de Ducati   Scrambler,  loopt taps toe en
wordt scherper om een modernere en elegantere vorm te krijgen.
Het ontwerp van het achterlicht, dat volledig LED blijft, evolueert ook met behoud van de klassieke en   herkenbare halve cirkelvorm.
Ook de richtingaanwijzers zijn LED.

De stalen tank is opnieuw ontworpen en voorzien van een verwisselbare tankcover die, samen met de   spatborden en details op de koplamp,
de motorfiets zijn kleur geeft en een eenvoudige, snelle maar   volledige personalisering mogelijk maakt.
Elegante geanodiseerde aluminium kappen onder de tank completeren het vernieuwde ontwerp van de   voorkant van de motorfiets.

Het Scrambler dashboard is vernieuwd met 4,3-inch kleuren TFT cluster en speciale HMI maakt de nieuwe   Ducati Scrambler nog moderner.