Winkelwagen 0
€ 0,00
Zoek

Ducati Panigale V4

ducati panigale v4 sp

De Panigale is een erg belangrijk hoofdstuk in de geschiedenis van Ducati, een "symfonie" van prestaties en emoties die 100% Italiaans is.
Panigale V4 is de eerste in massa geproduceerde Ducati-motor die is uitgerust met een 4-cilinder motor, nauw afgeleid van de Desmosedici van de Moto GP.

De Ducati Panigale V4 is ontwikkeld in samenwerking met Ducati Corse en leunt daardoor sterk op de know-how en technologie vanuit de race wereld.
Zo leveren wij een straatmotor die zo dicht mogelijk bij zijn Moto GP tegenhanger komt.

Het is de essentie van sportief motorrijden in zijn meest opwindende en pure vorm. Geherdefinieerd ontwerp, nieuwe motor, toonaangevend chassis en innovatieve elektronica. Een geconcentreerd mengsel van Ducati technologie, stijl en prestaties.
De motor heeft aan beide zijde de wings voor downforce en meer stabiliteit bij hogere snelheden.

Elegant, gespierd, technologisch. Dit is de essentie van de stijl van de Panigale V4. Het Ducati Style Centre gaf vorm aan het karakter van de motor en zijn prestaties hierin volgend wat voor Ducati de pilaren zijn van Italiaanse sport elegantie. Grote en zachte oppervlaktes onderbroken door enkele scherp aftekeningen. Integratie van onderdelen, het idee van vermogen en functionaliteit zijn dominante elementen in de styling van het hele project.

Het meest hoogstaande elektronicapakket maximaliseert het potentieel van het Bosch six-axis interial platform.
Andere originele voertuigbeheersing systemen zijn ook geïntroduceerd zoals driften tijdens het remmen, bochten ABS die alleen ingrijpt op het voorwiel met een speciale circuit instelling en een Up & Down Quickshifter die rekening houdt met de hellingshoek.

Uitrusting Panigale

De standaard uitrusting bestaat uit : Ducati Power Launch (DPL), Ducati Quick Shift (DQS) up/down EVO2,  full-LED koplampen met
Daytime Running Light (DRL), Sachs stuurdemper, quick control selection en automatisch uitschakelende richtingaanwijzers.

Panigale V4 S

De S versie is uitgerust met verfijnde Öhlins vering, gesmede wielen en een lithium-ion accu.

Nieuwe Panigale V4 SP

Dankzij de technische uitrusting is de nieuwe Panigale V4 SP de ideale motorfiets voor de beginnende rijder die meteen het circuit op wil en snel wilt zijn.
De motorfiets is gemakkelijk te berijden en vergt weinig fysieke inspanning, ongeacht uw rijvaardigheid. De kwaliteit van de motorfiets bij het remmen is buitengewoon, net als de soepelheid bij het ingaan van de bocht en de neiging om de lijn te volgen.
Een beginnende rijder op de "SP" zal sneller zijn dan wanneer hij de meer veeleisende "R" versie zou rijden.

Essentieel en fascinerend, de "Winter Test" kleurstelling die de motor kenmerkt is geïnspireerd op die van de Ducati Corse motoren
die gebruikt werden in de pre-season tests van de MotoGP en SBK-kampioenschappen.
Het matzwarte van de kuipen, gecombineerd met het matzwarte van het carbon van de velgen en de winglets,
staat in contrast met de felrode accenten en de glans van de blootliggende geborstelde aluminium tank, wat de motor een echt professionele uitstraling geeft.

De nieuwe Panigale V4 SP valt ook op doordat hij is uitgerust met inhoud die is afgeleid van de Superleggera V4,
zoals de lichtgewicht 5-spaaks carbon velgen, de exclusieve Brembo Stylema R® voorremklauwen en de Brembo voorrempomp met MCS (Multiple Click System).
Daarnaast: het uit billet vervaardigde balhoofd dat het progressieve nummer van de motorfiets toont en de verstelbare voetsteunen
in billet aluminium met carbon hielbeschermers.