Winkelwagen 0
€ 0,00
Zoek

Ducati Panigale V4

 

De Panigale is een erg belangrijk hoofdstuk in de geschiedenis van Ducati, een "symfonie" van prestaties en emoties die 100% Italiaans is.
Panigale V4 is de eerste in massa geproduceerde Ducati-motor die is uitgerust met een 4-cilinder motor, nauw afgeleid van de Desmosedici van de Moto GP.

De Ducati Panigale V4 is ontwikkeld in samenwerking met Ducati Corse en leunt daardoor sterk op de know-how en technologie vanuit de race wereld.
Zo leveren wij een straatmotor die zo dicht mogelijk bij zijn Moto GP tegenhanger komt.

Het is de essentie van sportief motorrijden in zijn meest opwindende en pure vorm. Geherdefinieerd ontwerp, nieuwe motor, toonaangevend chassis en innovatieve elektronica. Een geconcentreerd mengsel van Ducati technologie, stijl en prestaties.
De motor heeft aan beide zijde de wings voor downforce en meer stabiliteit bij hogere snelheden.

Elegant, gespierd, technologisch. Dit is de essentie van de stijl van de Panigale V4. Het Ducati Style Centre gaf vorm aan het karakter van de motor en zijn prestaties hierin volgend wat voor Ducati de pilaren zijn van Italiaanse sport elegantie. Grote en zachte oppervlaktes onderbroken door enkele scherp aftekeningen. Integratie van onderdelen, het idee van vermogen en functionaliteit zijn dominante elementen in de styling van het hele project.

Het meest hoogstaande elektronicapakket maximaliseert het potentieel van het Bosch six-axis interial platform.
Andere originele voertuigbeheersing systemen zijn ook geïntroduceerd zoals driften tijdens het remmen, bochten ABS die alleen ingrijpt op het voorwiel met een speciale circuit instelling en een Up & Down Quickshifter die rekening houdt met de hellingshoek.

Uitrusting Panigale

De standaard uitrusting bestaat uit : Ducati Power Launch (DPL), Ducati Quick Shift (DQS) up/down EVO2,  full-LED koplampen met
Daytime Running Light (DRL), Sachs stuurdemper, quick control selection en automatisch uitschakelende richtingaanwijzers.

Panigale V4 S

De S versie is uitgerust met verfijnde Öhlins vering, gesmede wielen en een lithium-ion accu.

Nieuwe Panigale V4 SP2

De "SP2" is het model waarmee Ducati de sportiviteit van de Panigale V4 naar het hoogtepunt brengt.
De 2022 versie van de Panigale V4 heeft de meest significante evolutionaire stap genomen sinds het begin, en is in elk aspect verbeterd: aerodynamica, ergonomie, motorblok, chassis en elektronica.

De Panigale V4 SP2 onderscheidt zich door zijn uitrusting met de typische technische specificaties van de afkorting "SP" (Sport Production)
die gecombineerd zijn met alle verbeteringen die de Ducati ingenieurs hebben aangebracht aan de Panigale V4 2022 om de meest best
presterende Panigale ooit te creëren.
De "SP2" versie heeft een nog krachtiger remsysteem, lichtgewicht carbon velgen, eindaandrijving en droge koppeling afkomstig van de WorldSBK motoren, race voetsteunen en een reeks van carbon onderdelen.
De motorfiets wordt ook geleverd met een kit voor circuitgebruik, bestaande uit billet aluminium covers voor het verwijderen van achteruitkijkspiegels *, een kit voor het verwijderen van de kentekenplaathouder * en een open carbon koppelingsdeksel *.
Het resultaat is "The Ultimate Racetrack Machine": een speciale motorfiets, ideaal voor de niet-professionele rijder die circuitdagen wil meemaken en zijn eigen records wil uitdagen.