Winkelwagen 0
€ 0,00
Zoek

Ducati Multistrada

Kies een Ducati Multistrada model

 

De Ducati Multistrada V4 heeft een nieuw windscherm gekregen met extra flappen / delen aan elke kant waardoor je heerlijk goed uit de wind zit en veel minder last hebt van windgeruis. Het scherm is makkelijk in hoogte te verstellen.


In de eerste instantie zou je denken dat de dode-hoek waarschuwingen helemaal niet nodig zijn maar het is toch echt wel een uitkomst.
Een testrijder melde bij terugkomst dat hij op zijn opmerking dat het onzin was meteen terug kwam omdat hij op de snelweg een Audi niet had gezien.

Als er een voertuig in de dode-hoek zit dan geeft hij d.m.v. het oplichten van de led lamp in de spiegel aan dat er iets zit.
Wil je toch nog opzij dan gaat deze verlichting knipperen.

Ook de adaptive cruise control is erg fijn. Deze kun je instellen in diverse afstanden en de motor vermindert mooi geleidelijk snelheid  en niet zoals veel auto's erg abrupt.
Als je gaat inhalen pakt het systeem weer de ingestelde snelheid op welke je hebt ingesteld.

Het mooie grote TFT dashboard is gemakkelijk te bedienen d.m.v. de joystick knop links op de schakelaar.
Het is zo ingesteld dat je simpel door de menu's heen kan scrollen en selecteren wat je wilt aanpassen. Een mobiele telefoon kan gekoppeld worden aan het dashboard zodat je de muziek af kunt spelen die je wilt en de telefoon kunt bedienen.  Tevens is er de Sygic app te downloaden zodat je een kaart hebt op het dashboard. Helaas kun je niet zelf routes downloaden in de app. 

 

De verticale luchtinkepingen in het kuipwerk zijn gemaakt om de warme lucht van de rijder weg te houden terwijl de onderste wings gemaakt zijn om de rijder koele lucht te geven.

Wil je ook één van de Multistrada's uitproberen door het maken van een proefrit? Maak een afspraak bij ons d.m.v. een telefoontje of stuur ons een mail en dan zorgen wij dat de motr, mits deze beschikbaar is, voor je klaarstaat.