Winkelwagen 0
€ 0,00
Zoek

Ducati Multistrada V2

Multistrada V2 is comfortabel en veelzijdig

De Ducati Multistrada V2 is een comfortabele, prettig rijdende, veelzijdige en technologisch geavanceerde tweecilinder motorfiets en is 5 kg lichter dan de vorige versie en
met een verbeterde ergonomie. 
Nu ook verkrijgbaar in een 35 kW versie voor A2 rijbewijs.
Het design van de Multistrada V2 is elegant en sportief tegelijk, perfect in lijn met de stilistische en herkenbare motoren van Ducati.
Een stijl die wordt gekenmerkt door vloeiende lijnen, strakke oppervlakken en de karakteristieke en kenmerkende balans tussen de voor- en achterkant.
De Multistrada V2 is ook voorzien van nieuwe, verfijnde graphics, waarop de naam van de motorfiets aan beide zijden is afgebeeld.

Ergonomie Multistrada V2Ducati heeft voor de Multistrada V2 ook een aantal zaken vernieuwd, vooral is er gelet op de ergonomie van de motorfiets. 

Om de motorrijder meer comfort te geven is er een nieuw zadel ontworpen. Dit nieuwe zadel heeft een groter vlakker gedeelte, waardoor het eenvoudiger is
over grotere reisafstanden te gaan verzitten, wat moet zorgen voor een groter comfort. 

Hierbij is het zadel bij de benen een stukje smaller geworden zodat zithoogte iets lager geworden is. Het nieuwe zadel heeft een zithoogte van 830 milimeter (10 milimeter minder dan de 950). 
Met een combinatie van een verlaagd zadel en een verlagingskit in de vering, is dit terug te brengen tot 790 milimeter.
De nieuwe voetsteunen zijn zo ontworpen dat er een meer comfortabele kniehoek zou ontstaan, omdat de afstand tot het zadel is vergroot tot 490 milimeter.

Multistrada V2 is lichter
Qua gewichtsbesparing heeft Ducati 5 kilo kunnen besparen. Waardoor het totale drooggewicht nu uitkomt op 199 kilogram.
Hiervoor zijn de koppeling, kappen en de versnellingsbak aangepast. Door gebruik van aluminium in de remschijven zijn deze ook een halve kilo lichter.
De velgen zijn eveneens opnieuw ontworpen, wat een gewichtsbesparing oplevert van 1,7 kilo. Met name deze laatste twee zaken zouden van grote invloed moeten zijn op de rij-ervaring, omdat dit gaat om het onafgeveerde gewicht.


Geweldige reismotorDucati zet de Multistrada V2 in de markt als reis enduro. Hiervoor is de V2 voorzien van een verassend grote tankinhoud van 20 liter.
De ruit is met één hand te verstellen, waardoor dit ook tijdens het rijden mogelijk zou moeten zijn.
Verder is de Multistrada uit te breiden met zijkoffers goed voor 57 liter en een topkoffer van 48 liter inhoud.
Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende rijmodi in te selecteren, waarbij de Ducati de mogelijkheid geeft om iedere rijmodus volledig naar wens aan te passen.
Volgens Ducati ontstaat hiermee een totaal van 400 verschillende combinaties! 
De Ducati Multistrada is beschikbaar in twee verschillende uitvoeringen;
De standaard V2 en de V2S. Standaard is de V2 voorzien van de rijmodi Sport, Urban en Enduro. Verschillende power modes, tractie controle en Vehicle Hold Control.
Deze laatste zorgt ervoor dat Ducati op een heuvel niet begint te rollen wanneer de rem losgelaten wordt. 

De Ducati Multistrada V2S voegt hier nog de Ducati's Skyhook vering aan toe en heeft de S versie ook een zeer goede quickshifter en is een 5 inch TFT display standaard.
Verder is de S-versie ook voorzien van cruise control en volledige LED-verlichting inclusief bochten verlichting. Op alle modellen van de Multistrada familie, biedt Ducati de exclusieve "4Ever Multistrada" garantie, geldig voor 4 jaar met onbeperkt aantal kilometers !