Winkelwagen 0
€ 0,00
Zoek

Ducati XDiavel

Ducati XDiavel

Prijs v.a. € 26.390,-

Ducati betreedt de wereld van de Cruiser met de XDiavel S op een heel eigen manier en vertegenwoordigt het beste van beide werelden.

 

Een breed stuur en voetsteunen die verder naar voren staan. De weg loopt onder de wielen door, vergezeld met een gevoel van controle en comfort
dat typisch is voor een cruiser. Maar wanneer het tijd is om de bochten te nemen, zal XDiavel u verbazen.
XDiavel is een cruiser, met een niveau van prestaties en technische inhoud die veelzijdigheid en unieke ervaringen mogelijk maakt.

Toen de ontwerpers en ingenieurs aan de XDiavel begonnen te werken, gingen ze uit van een basisconcept: een ontspannen rijhouding, zoals een echte cruiser,
met een laag zadel en voorwaartse voetsteunen.
Maar wel dat je zelf de postitie iets kan wijzigen d.m.v. stand van voetsteunen aan te passen.

Bij het ontwerp van elke motor streeft Ducati voortdurend naar maximale betrouwbaarheid en lagere onderhoudskosten. Een verbintenis die het mogelijk heeft gemaakt om de tijd tussen de geplande onderhoudsbeurten van Desmo Service (waarbij de klepspeling wordt gecontroleerd en indien nodig aangepast) te verlengen tot 30.000 km voor de Testastretta DVT 1262 motor van de XDiavel S. Zelfs de eenvoudigste controles zoals de olie service hebben 15.000 km of 12 maanden bereikt.

XDiavel Dark

De XDiavel Dark versterkt de schoonheid van de vormen van de Ducati cruiser dankzij de essentiële matt black kleurstelling.
Ducati heeft een link van meer dan twintig jaar met matt black : in 1998 was de Monster 600 Dark het eerste model met deze kleurstelling.
Op de XDiavel Dark is de totale zwarte kleurstelling ook uitgebreid naar de mechanica en afwerkingen, waardoor het Ducati "Reduce to the Max" designprincipe wordt versterkt. De XDiavel Dark, de toegang naar de XDiavel wereld, vertegenwoordigt zijn zuiverheid en
essentiële karakter.
 

XDiavel S

De S-versie is standaard uitgerust met een DRL (Daytime Running Light) systeem voor de koplamp, DLC en Brembo M50 monoblock remklauwen voor de voorrem.
De exclusiviteit van de XDiavel S wordt versterkt door de zichtbare mechanische afwerking: de riemcovers van de motor, de frameplaten, de schetsplaten en de wielen met hun unieke en exclusieve design. Tot slot, om de S-versie compleet te maken, zijn de spiegels uit één stuk gefreesd, de geanodiseerde en geborstelde vork en de Bluetooth-module voor het infotainmentsysteem.

Juni 2018 hebben wij met onze XDiavel klanten een filmopname gemaakt in en buiten Amsterdam.