Winkelwagen 0
€ 0,00
Zoek

URBAN

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Urban motorkleding

Voor alle Ducati Monster, Hypermotard en Scrambler liefhebbers en/of de stedelijke Ducati rijders hebben we een groot assortiment aan urban style Ducati motorkleding. Het heeft iets stoers, maar tegelijk casual en alledaags. Op deze manier kun je dagelijks op de motor stappen voor je werk of afspraken en er stijlvol uitzien. Het stedelijke is terug te zien in het kleurenspectrum en de materialen. Kijk naar het bruine leer, de vintage uitziende motorjacks en de jeans van spijkerstof. Allen nog uitgerust met de eisen van motorkleding en de protectoren die de juiste bescherming bieden. Op deze manier rijd je veilig de motor en geniet je van de stoere looks van de motorbroeken en motorjassen.

Kevlar motorjeans

De kevlar motorjeans combineren comfort en veiligheid in één kledingstuk dat ideaal is voor mensen die hun motor in de stad gebruiken en casual kleding willen dragen die ook bescherming biedt. De jeans hebben Pro Shape-beschermers met CE-keurmerk die met behulp van een intern vak op de knie worden geplaatst: bij impact maken de beschermers gebruik van de potentiële energie van de lucht door de energie van de impact te verdelen over het gehele oppervlak. Daardoor worden de gevoelige gewrichten van het been doelgericht beschermd wat veiliger is voor de motorrijder. De beschermers kunnen eenvoudig worden verwijderd waardoor de broek ook gedragen kan worden zonder de protectoren als u van de motor stapt. De motorbroek is gemaakt van spijkerstof met versterkingen aan de binnenkant van Kevlar die het kledingstuk sterker maakt, maar waardoor de dagelijkse look behouden wordt.

Motorjassen en motorschoenen

De motorjassen hebben een waterdicht en ademend materiaal waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik en voor elke weersomstandigheid. Veel jassen zijn ook winddicht en allen hebben een comfortabele pasvorm. Maak je look af met stijlvolle motorschoenen en handschoenen. Kijk eens naar de Ducati Corse City is een sportieve motorschoen en tot stand gekomen door de samenwerking van TCX en Ducati. De schoen heeft CE protectoren op de enkels voor de juiste bescherming en veiligheid, is gemaakt van waterdicht en ademend membraan en heeft een mix van leer en kunststof. Hierdoor zijn ze goed voor op de motor, maar kunnen ze ook makkelijk op het werk of in de vrije tijd gedragen worden wanneer je van je motor stapt.