Winkelwagen 0
€ 0,00
Zoek

Protectie

Protectie
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Protectie en veiligheid

Als motorrijder ben je heel kwetsbaar op de weg. Om jezelf te beschermen is het heel belangrijk dat je goede protectie in je motorkleding hebt. Protectie is belangrijk om je lichaamsdelen te beschermen tijdens een val of ongeluk. Door de bescherming zullen de blessures en wonden minder erg zijn. In motorkleding heb je op de cruciale plekken protectie.

type protectoren

Zo zit er kniebescherming en heupprotectoren in motorbroeken en zijn er elleboog en schouderprotectoren te vinden in je motorjas.
Deze kun je uitbreiden met rug beschermer. Protectie is dus van levensbelang voor iedereen die motorrijdt. Gelukkig zit het vaak standaard in veel motorjassen en motorbroeken verwerkt.
Het zou kunnen zijn dat je een bepaalde protector toch niet hebt. Belangrijk is om deze wel aan te schaffen voor je eigen veiligheid.

Ducati Smart Jacket

De Ducati Smart Jacket biedt bijvoorbeeld bescherming en het is een revolutionair en universeel airbagvest met dezelfde D-Air technologie als uit de MotoGP!
Zonder verbonden te zijn aan de motor staat deze op scherp. Zeven sensoren waken over je door de gegevens 1000 keer per seconde te analyseren: safety first! Kijk vooral op onze site in de webshop of kom een keer langs in de winkel voor de best beschermende protectoren!