Winkelwagen 0
€ 0,00
Zoek

scrambler-e-bike

De praktische kenmerken van de Scrambler e-bike vouwfiets zijn o.a. de grote banden, het zachte zadel en het eenvoudig in- en uitschakelen van de batterij.
De Ducati Scrambler vouwfiets is een een unieke elektrische fiets omdat hij eruit ziet als een conventionele fiets.
Heerlijk om mee in de stad te fietsen of naar het werk, zelfs heuvels en ander uitdagende terreinen vormen geen enkel probleem.
SCR-E is de Ducati Scrambler trap ondersteunde fiets. De dikke wielen 20" x 4" zorgen ervoor dat de rijder zich met volledige grip kan voortbewegen,
zelfs op ruwe of off-road stukken.

Scrambler e-bike motor


De e-bike is uitgerust met een 250 W borstelloze 8FUN-achtermotor. Dit type motor vergt minimaal onderhoud en heeft een zeer lage slijtage.
Hij houdt zeer goed stand bij verschillende snelheden en is zeer stil en uitstekend, zelfs op natte of gladde wegen omdat er geen risico is dat de wielen slippen.
Deze motor is ideaal voor stadsgebruik.

Scrambler accu

De SAMSUNG accu heeft een capaciteit van 10,4Ah en 374Wh bij 36V en is volledig in het frame geïntegreerd. Bij volledige lading garandeert hij een autonomie tot 70 km.
De waarde varieert naargelang het gewicht van de bestuurder, de toestand van de weg, de buitentemperatuur, enz.
Het is mogelijk om het batterijniveau met op het display te controleren.
Het frame is gemaakt van aluminium en is uitgerust met een luxe handgreep met easy-folding technologie voor een eenvoudige en snelle sluiting van het voertuig.
De achterlichten zijn geïntegreerd in de zadelpen om een zuivere en aantrekkelijke esthetische lijn te behouden. De LCD van de nieuwste generatie is voorzien
van een schemeringssensor voor het automatisch inschakelen van de verlichting en de detectie van de buitentemperatuur.

 

Download technische sheet E Scrambler