Winkelwagen 0
€ 0,00
Zoek

Ducati Streetfighter V4

de nieuwe streetfighter v4 s van ducati dark
De Ducati Streetfighter V4 is ongeëvenaard met geavanceerde technologie en een ontzagwekkend design dat pure prestaties uitstraalt.

Nieuw uit voorraad leverbaar Streetfighter V4 S kleur rood!

De Ducati Streetfighter is een naked motor, heeft 208 pk en een drooggewicht van 178 kg.
De Streetfighter heeft een hogere koppel van +10%, wat een onmiddellijke reactie op het gashandel garandeert.

Ongeëvenaarde naked

De Panigale V4, ontdaan van de kuipen en met hoog, breed stuur.
Dit is kortweg het onderliggende concept van de nieuwe Streetfighter V4, een motorfiets die de sensatie van de rit elke keer dat hij de weg opgaat vergroot.

Het resultaat? Een ongeëvenaarde naked die in de startblokken staat met geavanceerde technologie en een ontzagwekkend design dat pure prestaties uitstraalt.

De minimalistische full-LED-koplamp past precies bij de uitstraling van de Streetfighter V4. Aan de ene kant herinnert hij aan de voorkant van de Panigale V4 en aan de andere kant roept hij de gekke grijns van de Joker op . De V-vormige DRL is al te zien op de Panigale V4 en SuperSport en is een ander duidelijk Ducati handelsmerk.

Snelle, wendbare wegprestaties vereisen maximale stabiliteit bij hoge snelheid en bij het remmen, minder wheelies bij het accelereren.
De Ducati Corse-specialisten hebben samen met het Ducati Style Centre tweevleugelige vleugels ontwikkeld voor de Streetfighter V4.
Dit levert 28 kg. downforce bij 270 km per uur op.

Voor 2021 presenteert Ducati de S in de kleur Dark Stealth, dat zich aansluit bij de sportieve Ducati Red.
Bovendien voldoen alle modellen in de Ducati Streetfighter V4 serie aan de Euro 5 emissienorm (alleen voor landen waar EU 5 wordt toegepast).

Ducati electronica:

ABS bochtenwerk EVO
Tractiecontrole (DTC) EVO 2
Wheelie Control (DWC) EVO
Power Lancering (DPL)
Ducati Quick Shift up/down (DQS) EVO 2
Motorremaansturing (EBC) EVO
Ducati elektronische ophanging (DES) EVO

Wil je meer te weten komen over het fanatstische motorblok , kijk dan verder op de Ducati.com site.

De V4 S heeft Öhlins voor- en achtervering, Öhlins stuurdemper en Marchesini velgen.

 

Streetfighter V4 SP
Ducati introduceert nu ook het top-of-the-range Streetfighter V4 SP model, in een genummerde versie en voorzien van de legendarische "SP" (wat staat voor Sport Production) afkorting.
De nieuwe Streetfighter V4 SP is de meest adrenaline gevende naked die ooit van de productielijn in Borgo Panigale rolde.
Dit dankzij een speciale technische uitrusting die de "Fight Formula" perfect combineert met de "SP"-specificaties, waardoor de vermogen-gewichtsverhouding van de Streetfighter V4 S,
die al tot de top van zijn categorie behoorde, nog verder is verbeterd en de motorfiets nog effectiever op het circuit wordt.

De Streetfighter V4 SP wordt geleverd in een speciale kleurstelling, premium uitrusting afgeleid van de Superleggera V4,
en met een beperkt rijklaar gewicht: 196 kg (3 kg minder in vergelijking met de Streetfighter V4 S) . De Streetfighter V4 SP is uitgerust met 5 spaaks carbonvelgen, die 1,4 kg lichter zijn dan de gesmede aluminium velgen die standaard op de Streetfighter V4 S zitten en die de inertie vooraan met 26% en achteraan met 46% kunnen verminderen, waardoor de motorfiets aanzienlijk wendbaarder en lichter is bij het veranderen van richting.
De exclusieve Brembo Stylema R®-remklauwen voor garanderen een ongekende remkracht en verbluffende prestaties, zelfs bij langdurig gebruik op het circuit.
De nieuwe Ducati motorfiets is uitgerust met de Öhlins Smart EC 2.0 met het event-based systeem dat de demping kan aanpassen aan de rijstijl van de rijder, en samen met de biplane winglets zorgen ze voor meer vertrouwen en de beste prestaties bij sportief gebruik.

 

Het kloppend hart is de 1.103 cc Desmosedici Stradale met 208 pk die een koppel van 123 Nm bij 9.500 tpm kan leveren (Euro 5-conform). Op de Streetfighter V4 SP is de Desmosedici Stradale uitgerust met de STM-EVO SBK droge koppeling, die een betere slipper functie garandeert,
zelfs bij de meest agressieve terugschakelingen, en een grotere soepelheid tijdens alle "off-throttle" fases, een cruciaal aspect om echt effectief te zijn op het circuit wanneer tot het uiterste wordt gegaan.
De uitrusting van deze unieke motorfiets wordt verrijkt door de verstelbare aluminium en CNC gefreesde voetsteunen, het carbon voorspatbord, de lithium-ion accu en een reeks accessoires die geschikt zijn voor de "track days", zoals de open carbon koppelingsdeksel en de coverplaatjes voor het verwijderen van de kentekenplaathouder. De verkoopprijs € 37.490,-

Kijk voor alle accessoires die verkrijgbaar zijn voor de Streetfighter op de officiele Ducati site.