Winkelwagen 0
€ 0,00
Zoek

DUCATI

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 17

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

DUCATI HELMEN

Een motorhelm is het belangrijkste onderdeel van de motoruitrusting. Het is belangrijk dat je een veilige motorhelm kiest die het beste bij jou past. Een goed passende motorhelm is erg belangrijk , zeker omdat elk merk motorhelm hun eigen pasvorm hebben.

Type motorhelm

Er zijn verschillende types helmen zoals een integraalhelm, systeemhelm en een jethelm. Een type motorhelm kies je voornamelijk uit aan de hand van het type motor dat je rijdt. Het is erg belangrijk dat een motorhelm goed aansluit om je hoofd. Door je hoofdomtrek te meten kan je erachter komen welke maat je moet kiezen, deze wordt aangegeven in centimeters. Ducati werkt ook bij de helmen met verschillende leveranciers zodat ze de meeste klanten kunnen helpen met de juist passende helm. Ducati Amsterdam verkoopt onder andere helmen van Ducati die gemaakt zijn door Arai, AGV, Nolan, X-Lite. Aan te raden is om een helm eerst te passen zodat wij ook advies kunnen geven over de pasvorm. Maar je kunt natuurlijk ook de helm online bestellen bij ons in de webshop als je al weet welk merk jouw goed zit.

Helm accessoires

Voor de Ducati motorhelmen zijn er genoeg accessoires te vinden. Zo is een Pinlock vizier bijna niet meer weg te denken. Dit vizier wat je aan de binnenkant van het originele vizier plaatst zorgt er voor dat je vizier niet meer beslaat. Maar denk ook eens aan een donker oftwel smoke vizier waarmee je in de zomerdagen heerlijk kunt rijden zonder hinder te ondervinden van de zon die schijnt. Niet alleen getinte zonnevizieren zien er goed uit maar hebben wel degelijk nut. Voor op de koudere dagen hebben wij ook helmmutsen of collen die de hinderlijke wind tegen houdt.

Welke motorhelm

Wat voor type helm je kiest is een keuze die afhangt van jouw behoeften of type motor. Zo kan het zijn dat als je een Panigale hebt dat je dan liever een zo sportief mogelijke helm kiest waarbij je zo min mogelijk last hebt van de wind en een goed breed zicht hebt. De sluiting bij een sportieve helm is dan vaak ook de meest veilige sluiting, de dubbel D. Deze sluiting is herkenbaar aan de twee metalen ringen in D vorm. Maak je veel lange toer ritten dan kan een systeemhelm fijn zijn waarbij je het kin stuk omhoog kunt klappen . Maar je kunt ook voor bijvoorbeeld een Arai off-road helm gaan welke een stoer uiterlijk heeft.