Winkelwagen 0
€ 0,00
Zoek

Onderkleding

Onderkleding
Ducati heeft ook comfortabele motor onderkleding die gemaakt zijn door Dainese voor Ducati welke je kunt dragen op warme en koudere dagen.
Ademend, vochtregulerend en om je warm of koel te houden.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Ducati motoronderkleding

De juiste onderkleding is belangrijk voor een veilige en comfortabele rit op je motor. Onderkleding is gunstig bij hele hoge en hele lage temperaturen.
De speciaal gemaakte pakken, shirts en broeken die je onder je motorkleding of motorpak draagt zijn speciaal ontworpen om het lichaam droog of warm te houden. Thermokleding zorgt ervoor dat je lichaam op de juiste temperatuur blijft, zowel in de winter als in de zomer. Naast de thermopakken en shirts hebben we ook speciale colletjes voor je nek, balaclava's die ook het gezicht bedekken onder de helm en sokken.

 

Onderkleding is op zo een manier ontworpen dat het licht van gewicht en vaak zelfs naadloos is. Hierdoor zit het comfortabel om je lichaam heen.
De thermostoffen van de kledingstukken zijn ademend en zorgen hierdoor dat zweet bij warme temperaturen snel afgevoerd wordt en je koel blijft en in de winter houdt het de warmte juist vast.


Het Cool Down onderpak, exclusief ontworpen door Drudi Performance voor Ducati, is een licht, ademend kledingstuk met gereduceerde naden die zorgen voor een goede pasvorm zonder de bewegingsvrijheid te beperken.
Het pak is gemaakt van Dryarm stof, dat een laag specifiek gewicht heeft, waardoor het mogelijk is om extreem lichte kleding te produceren met behoud van thermische isolatie.
Het kledingstuk heeft gebieden met wijdmazige constructie om de transpiratie van het lichaam te optimaliseren en overtollige warmte te elimineren in gebieden met zware transpiratie.
Het perfecte product voor sportief rijden en het makkelijker aantrekken van een leren overal.
Net zoals de van hetzelfde materiaal gemaakte shirts en sokken die we bij Ducati Amsterdam hebben. Vergemakkelijk het dragen van je motorpak en zorg voor een voor jou zo fijn en comfortabel mogelijke motorrit en kijk eens tussen onze thermo- onderkleding in de webshop of in de winkel!