Winkelwagen 0
€ 0,00
Zoek

Service

Werkplaats

ducati amsterdam werkplaats

Ducati Amsterdam sleutelt uitsluitend aan Ducati motoren.

Ducati Amserdam beschikt over een goed uitgeruste werkplaats, vakkundige monteurs en jarenlange ervaring om je Ducati in topconditie te houden.
Of het nu om een simpele of grote onderhoudsbeurt gaat, revisie van motor, Rexxer mapping of zelfs een volledige restauratie van een klassieker naar nieuwstaat, bij Ducati Amsterdam ben je aan het juiste adres. Service staat bij ons bovenaan!
Voor Ducati gaan onze monteurs één keer per jaar naar Bologna voor een technische Ducati cursus en volgen ze het gehele jaar door online cursussen.
Bel voor een afspraak: 020-6826493

Vervangend vervoer

Staat je motor bij ons voor een servicebeurt of reparatie in de werkplaats dan kun je van ons een Ducati leenmotor meenemen tegen een prijs van 15,95 euro per dag.
Voor Ducati’s die nog in de garantie zitten bieden wij gratis vervangend vervoer aan.

Ducati Winteractie

Winteractie

In de periode van 1 oktober tot en met 15 februari halen wij jouw Ducati gratis op voor een service beurt binnen een straal van 50 km.( bij afstand groter dan 50 km in overleg).Wil je dat jouw Ducati straks weer helemaal klaar staat, spreek dan een onderhoudsbeurt af in de winter !
Voorkom in het voorjaar lange wachttijden en maak nu een afspraak . Ook voor de motorrijder die door rijdt in de winter is het belangrijk om de motorfiets goed te blijven controleren.
Wij controleren je motorfiets op meerdere punten zoals de bandenspanning, vloeistoffen, nieuwe motorolie en oliefilter, ketting spannen en smeren, lagers wielen en balhoofd, remmen, accu en electra controleren etc etc .
De winterbeurt kost € 235,00
Voor de Multistrada, Panigale en de Diavel modellen kost deze beurt € 275,00
Bel ons op 020-6826493 voor een afspraak.

Rexxer tuning dealer Ducati

Rexxer mapping

Met onze Rexxer tuning software kunnen we het injectiesysteem van uw motorfiets aanpassen aan gemonteerde accessoires zoals uitlaten of sportluchtfilters, waardoor de motorfiets soepeler loopt en meer vermogen geeft.
Ook is het mogelijk Lambdasondes en een eventuele klep in het uitlaatsysteem uit te schakelen, waardoor problemen met motoren die bij constant toerental hakkelen of “zagen” verholpen worden.
De kosten voor een RexXer mapping bedraagt € 275,- inclusief btw en inclusief montage!