Winkelwagen 0
€ 0,00
Zoek

Ducati Panigale V2

paniagel v2 van ducati de perfecte straatmotor De perfecte combinatie van kracht en elegantie

 

De tweecilinder Ducati Panigale V2 heeft een grondige metamorfose ondergaanen heeft een totaal nieuw design.
Bij de V2 zit de uitlaat weer onder het motorblok welke bij de 959 niet het geval is.

De Ducati Panigale V2 is voorzien van geavanceerde elektronica . Dankzij een comfortabeler zadel, de vering, betere en veiligere sportprestaties.

Voorzien van de enkelzijdige aluminium swingarm, het kenmerk van elke Ducati high-end sport.
De uitgebreide kuip benadrukt de compactere twin-cylinder Superquadro motor (kleiner in vergelijking met de Desmosedici Stradale),
waardoor een fiets ontstaat die zichtbaar slanker en minder intimiderend is dan de Panigale V4.

De 955 cm³ tweecilinder Superquadro motor voldoet aan de Euro 5 normen. Vergeleken met de motor van de 959 Panigale levert hij 5 pk extra
en 2 Nm meer koppel. Daarnaast is hij voorzien van een nieuwe compacte uitlaatdemper, die volledig onder de motor is gemonteerd.

Kleur

Het kleurengamma van de Panigale V2 bestaat uit het klassieke, sportieve Ducati Red en de nieuwe White Rosso kleurstelling.
De rode Dlucati Red kleuren komen terug op de velgen, de voorste luchtinlaten en de deflector op de bovenste helft van de kuip.

Met een maximaal vermogen van 155 pk levert deze tweecilindermotor soepel en plezierig vermogen op de weg en blijft hij krachtig
- maar altijd onder controle - op het circuit.

Ducati Panigale V2 Bayliss

Met de Ducati Panigale V2 Bayliss eert Ducati Bayliss als 'familielid', maar herinnert de Itlaiaanse motorfabrikant ook zijn eerste van drie wereldtitels,
die de Australiër 20 jaar geleden in 2001 behaalde.
Om de motorfiets nog effectiever op het circuit te laten rijden, heeft Ducati ervoor gekozen om de Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary uit te rusten met Öhlins componenten. De NX30 voorvork en TTX36 achterschokdemper garanderen maximale soepelheid en zijn ontworpen om de beste prestaties op het circuit te bereiken, met een set-up die de motorfiets preciezer maakt en de rijder meer gevoel en meer ondersteuning biedt in alle fasen van het rijden. De stuurdemper, dankzij de afstellingen waarmee hij is uitgerust, maakt het mogelijk om de kalibratie ervan te personaliseren door hem aan te passen aan de rijstijl en de kenmerken van het circuit.

In vergelijking met de standaardversie is de Panigale V2 Bayliss 1st Championship 20th Anniversary ook 3 kg lichter, dankzij de toepassing van een lithium-ion accu en de keuze voor de single seat configuratie, die expliciet herinnert aan het uiterlijk van de racemotor (passagierszadel en voetsteunen zijn beschikbaar in de meegeleverde uitrusting).

De uitrusting wordt gecompleteerd door de sport handgrepen, de cover van de uitlaatdemper in carbon en titanium en het rijderszadel dat is gemaakt door twee verschillende technische materialen te combineren met dubbele rode stiksels. Het nummer 21 van Troy is in het wit op het zadel geborduurd en vormt samen met de twee verticale groene en rode banden de Italiaanse vlag.

 

Voor meer informatie kijk op de Ducati website

Ga terug naar overzicht van de Ducati Panigale