Winkelwagen 0
€ 0,00
Zoek

E-Scrambler

ducati e bike scrambler

De E-Scrambler e-bike van Ducati is ontstaan door de samenwerking van Ducati en Thok bikes.

Koplampen voor en achter, Sram NX-transmissie met 11 versnellingen (11-42), aluminium spatborden. Het bagagerek is ontworpen om zijtassen te monteren.
De e-bike heeft een telescopische zadelpen voor meer comfort. Dat maakt het gemakkelijk op en van de fiets  te stappen met de voet op de grond als er gestopt moet worden.

De 80 mm Suntur XCR 34 verende vork en samen met Sram Guide T - 4 remklauwen maken de E-Scrambler de ideale electrische fiets voor de straten van Amsterdam en om te genieten van landelijke wegen rondom.

Met Shimano Steps 250 W-motor en 504 Wh-batterij in combinatie met Pirelli Cycl-e GT-banden kun je lange afstanden afleggen.

  • Comfortabel: Dankzij de elektrische ondersteuning fiets je licht en comfortabel.
  • Ideaal voor lange afstanden: Je kunt makkelijker grote afstanden afleggen zonder vermoeid te raken. Zorg wel voor een goede accu.
  • Snel: Indien gewenst kun je hogere snelheden - rond de 25 kilometer per uur - langer aanhouden dan bij een gewone fiets, waardoor de reistijd eerder concurreert met andere vervoermiddelen.
  • Milieuvriendelijk: Bij gebruik in plaats van de auto of brommer reduceer je de uitstoot, wat in de stad extra nuttig is.

 

Meer weten over de E-Scrambler bike , kijk op de website van Scrambler !