Je moest echt wat geduld hebben maar wat staat deze Ducati Monster je goed ! Gefeliciteerd en fijne mooie kilometers :)


Comfortabele zithouding.
De hoogte van het zadel van de nieuwe Monster is 820 mm. Dit, in combinatie met de smalle zijkanten van de motorfiets, stelt de rijder in staat om heel gemakkelijk zijn voeten op de grond te zetten.
Als accessoire is een verlaagd zadel verkrijgbaar dat de hoogte vanaf de grond reduceert tot 800 mm.
Mocht deze zithoogte niet laag genoeg zijn dan kan het met de verlagingskit 2,5 cm verlaagd worden.


Door het lage gewicht van de Ducati Monster is de motorfiets heel erg wendbaar geworden met een mooi vermogen onderin.
Het stuur is ongeveer 7 cm dichter bij het bovenlichaam van de rijder gebracht om een meer rechtop zittende rijpositie te hebben die meer comfort en controle garandeert.
De positie van de voeten is ook veranderd, en de benen zijn nu minder gebogen. 

De standaarduitrusting omvat Cornering ABS, Traction Control en Wheelie Control, allemaal instelbaar op verschillende interventieniveaus.
Het sportieve karakter van de motor wordt ook onderstreept door de Launch Control, die zorgt voor een razendsnelle start.
Deze elektronische uitrusting maakt het mogelijk om de prestaties van de motor in alle veiligheid uit te gebruiken.

De Ducati Monster is uitgerust met drie Riding Modes (Sport, Urban, Touring) die het mogelijk maken om het karakter van de motorfiets naar smaak en behoefte vorm te geven.
Zo is alles eenvoudig te bedienen via het stuur en het 4,3" kleuren TFT-scherm met race graphics die overeenkomen met die van de Panigale V4, met een grote toerenteller die de indicatie van de ingeschakelde versnelling weergeeft.

Voor degenen die een duidelijker verandering willen, zijn er drie gelakte plastic kits beschikbaar, één voor elke kleur van het gamma, met onder andere een tank cover en zijpanelen voor het zadel. Kijk voor meer info eens op de officiele DUCATI site  of vraag bij ons, Ducati Amsterdam, een proefrit aan.