Ducati Day Assen 1 mei 2024

Circuitrijden met Ducati Amsterdam op TT-Assen

Ducati Day TT-circuit Assen 1 mei 2024

Ducati Day Assen is dit jaar op woensdag 1 mei in samenwerking met Ducati, Trackdays 4 All en de Ducati dealers.

De prijs is €259 (incl. BTW.) incl. pitbox gebruik, deze worden toegewezen aan de dealers.
Ducati zorgt weer voor een leuke goodie voor iedere deelnemer en in de ochtend zorgen zij voor de koffie.

Uitlaatsystemen zonder DB-Killers worden niet op het circuit toe gelaten.

Schrijf je in bij ons,Ducati Amsterdam, door een mail te sturen.
Wij nemen dan contact met je op voor de inschrijving. info@ducatiamsterdam.nl

 

Alle Ducatisti zijn van harte welkom op de Ducati Days.
Zoals ieder jaar gaan die door op het TT-ciruit in Assen (1 mei) en op het circuit van Spa-Francorchamps (16 juni)-Spa is helaas vol.
Tijdens deze hoogdagen voor Ducati-rijders word je helemaal ondergedompeld in de Italiaanse sfeer, en krijgt iedereen de kans om z’n Italiaanse raspaardje eens tot het uiterste te drijven.

Of je nu voor het eerst een uitstapje op circuitasfalt wil maken, of al jarenlang in de paddock rondhangt: alle rijders zijn (ongeacht hun ervaringsniveau of motormerk!) welkom om deel te nemen,… zolang je er maar op tijd bij bent om je in te schrijven!
Laat je niet afschrikken als je nog nooit op het circuit hebt gereden want je wordt goed begeleid en de sfeer is fantastisch.

Ducati Amsterdam heeft ook dit jaar weer plaatsen en een pitbox. Tevens is er iemand aanwezig die jouw kan helpen met vragen over het circuitrijden of als je iets wil weten over jouw Ducati.

Mocht je niet kunnen op 1 mei dan organseren wij, Ducati amsterdam, ook zelf een circuit dag op het circuit van TT-Assen.
Dit is op 5 september in samenwerking met CRT-Holland. Om het voor iedereen makkelijker te maken kun je je rechtstreeks inschrijven op de site van CRT-Holland