Gefeliciteerd met deze geweldige Ducati Panigale V4 R!

 

De Ducati Panigale V4 R is vanaf het eerste gezicht herkenbaar dankzij de aanwezigheid van carbon vleugels en de op de MotoGP geïnspireerde livery, waarin de witte delen met het nummer “1” zijn verwerkt.

 

Voor het eerst wordt de motorfiets geproduceerd in een genummerde serie met het nummer en de modelnaam op het billet aluminium balhoofdpaat. Motorblok Panigale V4R Het hart van de Panigale V4 R is de 998 cc Desmosedici Stradale R, een motorblok die een maximum toerental van 16.500 tpm kan bereiken in de zesde versnelling (16.000 in de andere verhoudingen) en een maximumvermogen levert van 218 pk bij 15.500 tpm (Euro-5-conform*), absolute referentiewaarden in het gamma van supersportmotoren met dezelfde cilinderinhoud.
Bij de ontwikkeling van het motorblok van de nieuwe Panigale V4 R is ook een speciale olie ontwikkeld door Shell in samenwerking met Ducati Corse. De nieuwe performance olie garandeert een vermindering van de mechanische wrijving met 10% en leidt tot een toename van het maximumvermogen met nog eens 3,5 pk, wat oploopt tot +4,5 pk bij de begrenzer.
Deze motorolie is per 5 liter te koop bij Ducati Amsterdam.

Wil je meer te weten komen over de Ducati panigale V4 R, open dan de onderstaande links.

Ducati officiele website Ducati Panigale V4R
Motorblok Ducati Panigale V4R
Electronica Ducati Panigale V4R