Multistrada V4 S Grand Tour

Nieuwe Ducati Multistrada V4 S Grand Tour

Maak kennis met de meest complete Multistrada V4 ooit!

Voor de liefhebbers van lange afstandenmet maximaal comfort en veiligheid zonder grenzen.
De Multistrada V4 S Grand Tour is een complete motorfiets op basis van het S-model met Travel & Radar-uitrusting.
Hij is standaard uitgerust met een radarsysteem met Adaptive Cruise Control (ACC) en Blind Spot Detection (BSD) om de veiligheid en het rijcomfort te verbeteren,
een TPMS-systeem dat de bandenspanning op het dashboard weergeeft en extra LED-schijnwerpers die het zicht 's nachts en bij mist verbeteren.
De zijkoffers van 60 liter zijn geïntegreerd in de kleurstelling van de motorfiets, zodat je alles wat je nodig hebt mee kunt nemen, zelfs op langere tochten. 
Het comfort op de Multistrada V4 S Grand Tour is ook verbeterd. Het stuur is op het balhoofd gemonteerd, waardoor je een directer rijgevoel krijgt zonder dat dit ten koste gaat van het comfort.

Het passagierszadel is hetzelfde model als bij de V4 Rally, voor optimale ondersteuning op lange afstanden.
Om het thermisch comfort te verbeteren, heeft de Multistrada V4 S Grand Tour hitteschilden op de achterbrug en aan de linkerkant van het subframe achter, en afsluitbare transportbanden in de beenruimte.
Het compartiment voor de smartphone is nu geventileerd zodat de mobiele telefoon meer koelte krijgt.

De Multistrada V4 S GT wordt standaard geleverd met: verwarmde handvatten, verwarmde zadels, keyless tankdop, bandenspanningssensoren, middenbok, zijkoffers, afsluitbare luchtgeleiders en LED mistlampen.

Kijk voor meer informatie op de Ducati Website

De verkoopprijs is € 31.790,00 en is bij Ducati Amsterdam leverbaar eind 2023