Ducati Mig S e MTB

DUCATI sportieve E-bike range

Nu uit voorraad leverbaar de electrische MTB MIG-S en TK01-RR van Ducati!

Bekijk onze voorraad in de webshop van DucatiAmsterdam

Ducati komt in 2022 met nieuwe modellen e-bikes in samenwerking met Thok bikes en wij, Ducati Amsterdam, zijn de enige Ducati dealer in Nederland die ze verkoopt.

1. De All Mountain MIG-S maakt in 2002 een belangrijke stap voorwaarts dankzij de krachtigere Shimano EP8-aanndrijving en vernieuwde onderdelen.


2. De e-enduro TK01-RR , met nog meer geavanceerde onderdelen om het volledige potentieel van de fiets in afdalingen tot uitdrukking te brengen.

3. De Ducati Futa is de eerste trapondersteunde racefiets in het Ducati E-Bikes gamma: een high-performance e-bike voor iedereen die wil trainen, plezier wil maken en het beste uit zichzelf wil halen.

Allereerst een klein stukje geschiedenis wie Thok Bikes zijn en door wie is het bedrijf opgericht:
Sinds 2017 produceert en distribueert THOK E-Bikes trapondersteunde fietsen, ontworpen en ontwikkeld in Italië, met een bijzondere focus op prestaties.

Het verhaal van het bedrijf is onlosmakelijk verbonden met dat van zijn stichtende partners en zonder twijfel kan THOK bogen op een uitstekend DNA.

Stefano Migliorini, een BMX wereldkampioen, een DH Pro en de eerste Italiaanse atleet die deel uitmaakte van een officieel Amerikaans team en die het DH World Cup Circuit heeft gereden (derde in 1993).
Aan het einde van zijn professionele racecarrière begon hij zijn professionele opleiding in de fietsindustrie door verschillende functies op zich te nemen en samen te werken met toonaangevende bedrijven in de branche.

Een van de meest deskundige en bekwame figuren in de internationale MTB scene van vandaag is de CEO van THOK.
Livio Suppo, de mythische HONDA Team Principal, een van de team managers die de meeste titels heeft gewonnen, meerdere malen wereldkampioen met Stoner en het DUCATI team en met Marquez en het HONDA HRC team, een expert in de wereld van het racen met een passie voor snelheid, prestaties en innovatie.
Toen hij interesse kreeg in e-bikes, was hij de eerste die in THOK geloofde en Migliorini pushte in de richting van pedaal ondersteunde fietsen.

Giuseppe Bernocco en Sebastiano Astegiano, oprichters en managers van de TCN Group (TCN, BIANCO, Galup, Madrile Melis), een bloeiende industriële pool met een internationale roeping gelegen in het hart van de Langhe.

Stefano's know-how, Livio's inzicht en Giuseppe en Sebastiano's ondernemersvisie vormen de hoekstenen van THOK E-Bikes. Diep geworteld in de vruchtbare bodem van ervaring, competentie, kwaliteit en een gepassioneerd engagement.

Weer even terug bij de nieuwe lijn van Ducati E-bikes.

Ducati MIG S


De MIG-S is een wendbare, high-performance en fun All Mountain, geboren om elke trailDucati MIG-S aan te pakken en te zorgen voor maximaal plezier in alle omstandigheden. Voor 2022 is de elektrische mountainbike vernieuwd in zijn esthetiek met een gloednieuwe sportieve kleurstelling .
De MIG-S neemt ook een belangrijke evolutionaire stap vanuit een technisch oogpunt door het verwelkomen van de meer high-performance Shimano EP8 motor samen met vernieuwde componenten.
De nieuwe Shimano EP8 aandrijfunit vertegenwoordigt een benchmark voor de categorie. Het is een uitzonderlijk lichte motor (2,6 kg in gewicht), in staat om tot 85 Nm koppel te leveren met een maximale servo-assistentie ratio van 400%.
Bij deze motor wordt het koppel altijd met souplesse en natuurlijkheid geleverd om een uitstekende controle over de fiets te verzekeren.

De Ducati MIG-S kan elk pad ontdekken en zorgt voor een uitstekende hanteerbaarheid voor de rijder.
De nieuwe vering (RockShox 35 RC voorvork en RockShox SuperDeluxe schokdemper) zijn verstelbaar en hebben een veerweg van 150 mm aan de voorzijde en 140 mm aan de achterzijde, ideaal om elk type pad in veiligheid te bedwingen.
De SRAM-transmissie met 12 versnellingen is nog preciezer en betrouwbaarder, terwijl de remmen bestaan uit de krachtige SRAM Guide T met 4 zuigers en 203 mm schijven.
De 29" voorwielen en 27,5" THOK e-plus wielen zijn uitgerust met Pirelli Scorpion Enduro S banden aan de voorzijde en Pirelli Scorpion EMTB-S aan de achterzijde om maximale grip en tractie te bieden op de meest veeleisende trajecten en bij hogere snelheden.
De 630Wh Shimano batterij is extern gepositioneerd, onder de onderbuis, wat zorgt voor een extreem laag zwaartepunt en maximale stabiliteit.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Ducati: MIG-S

De Ducati Mig-S kost € 5.590,-

Ducati TK01-RR


De Ducati TK-01RR is een e-enduro met 630Wh Shimano batterij die gebruik maakt van de modernste technische oplossingen, met als doel om elke fase van het rijden spannend te maken en de rijder de mogelijkheid te geven om off-road te ervaren op zijn maximale expressie, zelfs op de meest ontoegankelijke routes.
De nieuwe Shimano EP8 motor is een pure prestatie, met een gewicht van 2,6 kg waardoor het een van de lichtste en meest compacte motoren in het segment is en een maximaal koppel van 85Nm met een maximale servo-assistentieverhouding van 400%. In combinatie met de nieuwe Shimano E-tube Project App, maakt het EP8 systeem een geavanceerde mate van maatwerk mogelijk om het karakter van de motor aan te passen aan uw behoeften.

Alles in de TK-01RR is gericht op het meest extreme e-enduro gebruik, van de geometrieën tot de high-end componenten zoals de 12-speed versnellingsbak en Shimano XT remmen, de gloednieuwe 180 mm Öhlins RXF 38 voorvork en de Öhlins TTX schokdemper met 170 mm slag achteraan, volledig instelbaar.
De TK-01RR is uitgerust met Pirelli Scorpion S banden, speciaal ontwikkeld voor e-MTB's.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Ducati: TK01-RR

De Ducati TK01-RR kost € 7.690,-

Ducati FUTA


De belangrijkste Ducati powered by Thok nieuws voor het 2022 E-Bikes gamma heet Ducati Futa
De naam is afgeleid van de Futa Pass, de weg die de Apennijnen doorkruist en Bologna met Florence verbindt, bekend en zeer gewaardeerd door veel Ducatisti.
De Ducati Futa is een performante e-road bike, voor diegenen die willen trainen, plezier hebben en maximaal willen trappen, zelfs over lange afstanden en tijdens de meest veeleisende beklimmingen.
Een lichte e-bike die de Ducati spirit belichaamt door zich te richten op design, innovatie en plezier in een perfecte combinatie van comfort en prestaties.

Het UD carbon fiber monocoque frame heeft een sportieve endurance geometrie, maar met technische keuzes gericht op aerodynamica en snelheid.
De compacte staande achtervorken, met verlaagde seat stay, maakt de E-Bike comfortabel, terwijl het minder aerodynamische weerstand genereert.
De achtervork is zijdelings stijf, juist door de keuze van de positionering van de seat stay, en bevordert een betere krachtoverbrenging op het wiel, en verhoogt het reactievermogen van de fiets.

De motor, die zich op de achternaaf bevindt, is het FSA System HM 1.0 met een vermogen van 250 W en een koppel van 42 Nm, die in alle omstandigheden een vloeiende en natuurlijke overbrenging heeft en tot de lichtste en meest compacte in zijn categorie behoort (3,98 kg).
Deze motor is uitgerust met 5 ondersteuningsniveaus die kunnen worden geselecteerd via de Garmin-bediening op het stuur, waarmee u het gewenste niveau van ondersteuning kunt regelen.

Dankzij zijn lage gewicht (12.4Kg in M maat) en een bijna onmerkbare motorweerstand, meer dan 25Km/h*, is de Ducati Futa altijd responsief en snel op vlakke stukken.
De standaard FSA K-Force WE groepset is voorzien van een uitzonderlijk soepel en snel 2x12 versnellingen draadloos elektronisch schakelsysteem, krachtige 160mm schijfremmen met verstelbare UD carbon verwisselbare hendels en crankset met pedaalarmen in carbon.
De Vision AGX30 wielen met carbon velgen zijn voorzien van 35mm Pirelli Cinturato Velo TLR banden, die garant staan voor soepelheid, comfort en grip, gecombineerd met een aanzienlijke sterkte.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Ducati: FUTA

De Futa kost € 7.690,-
Voor vragen over leveringen en maten kun je ons bellen op 020-6826493 of stuur een mail naar info@ducatiamsterdam.nl

Voorraad is beperkt