Winkelwagen 0
€ 0,00
Zoek

Hypermotard

Hypermotard
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 21

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 21

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Pagina

Ruime keuze in accessoires voor de Hypermotard en ook voor de nieuwe 698

De Ducati Hypermotard, met zijn karakteristieke agressieve stijl en indrukwekkende prestaties, biedt rijders de mogelijkheid om hun motorfiets aan te passen en te verfijnen met een breed scala aan originele Ducati-accessoires. Of je nu op zoek bent naar prestatieverbeteringen, visuele aanpassingen of praktische toevoegingen, er zijn diverse accessoires beschikbaar voor de Hypermotard modellen

Voor de Ducati Hypermotard 950 en de nieuwe 698

Uitlaatsystemen:

Versterk de rauwe uitstraling van de Hypermotard modellen met een hoogwaardig uitlaatsysteem. Naast het verbeteren van het geluid, dragen deze systemen vaak bij aan een betere motorprestatie.

 

Gefreesd Aluminium Accessoires:

Voeg een vleugje technologische verfijning toe aan je Hypermotard met gefreesd aluminium accessoires. Denk aan hendels, framebeschermers en voetsteunen die niet alleen lichtgewicht zijn maar ook een sportieve uitstraling geven.

 

Windschermen:

Maak langere ritten comfortabeler door een windscherm toe te voegen. Deze accessoire minimaliseert windweerstand en verbetert de aerodynamica zonder afbreuk te doen aan het stoere uiterlijk van de motorfiets.

 

Elektronische Upgrades:

Optimaliseer de elektronica van je Hypermotard 950 met geavanceerde accessoires zoals quick shift-systemen. Hiermee verbeter je niet alleen de schakelervaring maar krijg je ook meer controle over de motor.

 

Zadelopties:

Personaliseer je zitervaring met de ruime keuze aan originele Ducati zadels zoals verhoogd, verlaagd of comfort.