Winkelwagen 0
€ 0,00
Zoek

E-BIKES

E-BIKES
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ducati electrische fietsen

Reizen in de stad is een bijzonder actueel thema en duurzaam vervoer is een groeiende trend. Ducati komt aan deze nieuwe marktbehoeften tegemoet door een licentieovereenkomst te ondertekenen met M.T. Distribution S.r.l., een Italiaans bedrijf dat al meer dan 40 jaar in de sector aanwezig is, voor de ontwikkeling en distributie van verschillende modellen, waaronder opvouwbare e-bikes en elektrische scooters. Het voorstel is onderverdeeld in drie merken Ducati, Ducati Corse en Scrambler Ducati en is ontworpen voor degenen die zich met stijl en originaliteit door de stad willen bewegen. Tijdens de ontwikkeling van de producten werd speciale aandacht besteed aan het ontwerp, samengesteld door het Ducati Design Centre: het resultaat is een innovatieve collectie met een aantrekkelijk design.

Ducati vouwfiets

MG-20 is de eerste opvouwbare e-bike van het merk Ducati. Het kenmerkende design onderstreept het sportieve karakter van Ducati, door een vloeiend en aerodynamisch profiel en de scherpe lijnen van de velgen. MG-20 is gemaakt voor de stad. Hij is wendbaar en licht op de weg dankzij het frame, de vork en de velgen die volledig zijn uitgevoerd in magnesium, een licht en toch solide materiaal, dat maximale prestaties levert zonder afbreuk te doen aan de schokbestendigheid. De kleine afmetingen van de wielen (20" diameter en 2,125" breedte) en het eenvoudige vouwmechanisme van de e-bike en de pedalen nemen een minimum aan ruimte in beslag en garanderen flexibiliteit, waardoor het gebruik in combinatie met openbare en particuliere vervoermiddelen mogelijk wordt. De 250W-achtermotor is in staat om de wegomstandigheden te herkennen en in combinatie met de 36V 10,5Ah 378Wh SAMSUNG accu kunt u tot 50 km afleggen, met een maximumsnelheid van 25km/h, conform de voorschriften. De accu is in het frame geïntegreerd en kan eruit worden gehaald om gemakkelijker op te laden. Het beheer van de belangrijkste functies, zoals het inschakelen van de verlichting en de keuze tussen drie ondersteuningsniveaus (12-18-25 km/u), vindt plaats via het waterdichte LCD-display. De LED-koplamp vooraan en de reflecterende strips op de wielen zorgen voor veiliger rijden, zelfs 's nachts.

Scrambler e-bike

SCR-E is de Ducati Scrambler trap ondersteunde fiets. De dikke wielen 20" x 4" zorgen ervoor dat de rijder zich met volledige grip kan voortbewegen, zelfs op ruwe of off-road stukken. De 374.4 Wh batterij is volledig geïntegreerd in het frame en garandeert, wanneer volledig opgeladen, een autonomie tot 70 km. Het frame is gemaakt van aluminium en is uitgerust met een luxe handgreep met easy-folding technologie voor een eenvoudige en snelle sluiting van het voertuig. De achterlichten zijn geïntegreerd in de zadelpen om een strakke en aantrekkelijke esthetische lijn te behouden. De LCD van de nieuwste generatie is voorzien van een schemeringssensor voor het automatisch inschakelen van de verlichting en de detectie van de buitentemperatuur.

electrische step

De PRO-II PLUS elektrische scooter, van Ducati, krijgt een upgrade met de verbinding met de Ducati Urban e-Mobility App. De PRO-II PLUS is uitgerust met een borstelloze motor van 350 W en een batterij van 7,8 Ah, waarmee je tot 25 km kunt rijden met volledige stabiliteit en comfort, mede dankzij de achtervering en de 10" anti-lek tubeless banden. De scooter is uitgerust met een dubbele rem, elektrische schijf voor en achter, en een groot 3,5" LED-display waarop je alle instellingen kunt beheren en kunt kiezen tussen vier rijmodi (6, 15, 20, 25 km/u).